Lohjan Voimailijat Ry

Kilpailukalenteri 2017

Lohjan Voimailijat osallistuu oman alueensa ikäkausikilpailuihin ja kansallisiin mestaruuskilpailuihin Suomen Painiliiton virallisen kilpailukalenterin mukaan. Painiliiton virallinen kilpailukalenteri löytyy täältä. Koska paini on kilpaurheilua, kaikkia harrastajia pyritään kannustamaan aktiiviseen kilpailemiseen ja kilpailutoimintaa pyritään tukemaan seuran toimesta.

HYVIÄ KISOJA LOVON PAINIJOILLE KEVÄÄLLÄ 2017
18.3 Ikäkausipainit, Hyvinkää
8.4 Manno Laakson muistopainit, Karkkila
22.4 Symppispainit + piirimestaruuspainit, Hyvinkää
6.5 KirkU painit, Kirkkonummi
12-14.5 Koululiikuntaliiton mestaruuskilpailut, Lahti

Kilpailuihin voivat osallistua kaikki harrastusajasta riippumatta. Kilpailuihin osallistuminen edellyttää voimassa olevaa lisenssiä. Jos sinulla ei ole voimassa olevaa lisenssiä, katso lisenssin  tilausohjeet Painiliiton nettisivuilta.

 

Miten toimia, kun haluat lähteä kilpailuihin?


1) Varmista että painijalla on voimassa oleva painilisenssi. Lista lisenssipainijoista löytyy Painiliiton nettisivuilta.
2) Ilmoita Mikko Suomiselle 2 viikkoa ennen kilpailuja, että haluat osallsitua kilpailuihin. Mikko Ilmoittaa kaikki painijat kootusti kilpailuihin.
3) Kun kaikki kilpailuihin osallistujat ovat tiedossa, sovitaan salilla kyydeistä. Voi siis olla, että kaikilla ei ole kyytiä omasta puolesta kilpailuihin, niin sovitaan kenen kyydeillä kaikki pääsevät varmasti kilpailuihin.
4) Tule ajoissa sovittuun kyydin hakupaikkaan ja punnitukseen. Punnituksen aikataulut löytyvät kilpailukutsusta (linkki kilpailun vieressä alla olevassa listassa).
5) Mukaan kilpailuihin tarvitset:
    - Reipasta mieltä
    - Painitossut ja verkkarit (jos et omista seuraverkkareita, niin otta "samaa sarjaa" olevat verkkahousut ja -takki
    - Painilisenssisi
    - Osallistumismaksun verran rahaa (Seura maksaa Alue- ja Suomenmestaruuskisoihin osallistumismaksut, mutta niitä pienempiä kilpailuita seura ei kustanna)
    - Eväät on hyvä otta mukaan (kilpailupaikoilla voi olla heikko ruokatarjoilu, joten siihen kannattaa varautua).
6) Mitä ei tule ottaa kilpailuihin:
    - Makeisia, kisojen jälkeen voi "palkinnoksi" ostaa kisabuffetista karkkipussin, mutta pyritään siihen ettei kisojen aikana syödä makeisia.
    - Energiajuomaa. Energiajuomat eivät sovi aloitteleville kilpailijoille / muutenkaan lapsille. Urheilujuomaa (esim Hartsport) voi otta mukaan miedoksi tehtynä.

Kirjaudu sisään

Viimeisin päivitys:
3.9.2017 12:31:37
Powered by CMSimple